Wija Digital marketing

Wija Digital marketing

Hé, stelt u zich even voor?
Oei "ongevraagde" aandacht, daar staat u dan met uw goede gedrag.

Natuurlijk kunt u vertellen wie u bent en wat u doet, maar uw verhaal kort en bondig neerzetten in 2 minuten zodat mensen er graag naar luisteren en het ook nog onthouden, dat is nog niet zo eenvoudig.

Recentelijk hebben we allemaal een "aanmoedigings-brief" van de OVS mogen ontvangen met het verzoek ons verhaal te vertellen, welnu hierbij pak ik de spreekwoordelijke handschoen op en stel mijn bedrijf aan u voor.

Mijn naam is Wija Koers.
Sinds 1993 is mijn bedrijf Wija Digital marketing gevestigd  te Hoogersmilde
Met een team van medewerkers bouwen we websites, webshops, maken we socialmedia berichten voor onze klanten en zorgen we voor mooie goed werkende advertenties in Google en in de socials.
Om geld te verdienen met een website, webshop, socialmedia berichten en advertenties is het heel erg belangrijk om vast te leggen: wie wil ik bereiken, wat heb ik te bieden en waarom moet dat juist bij mij gekocht worden? Met andere woorden wat is uw verhaal? Kort en bondig en voor de klant van essentieel belang uw bedrijf neer te zetten, dat is het geheim van (online) zakelijk succes.
Met onze klanten werken aan hun verhaal, dat is mijn rol in de organisatie, dit doe ik voor individuele klanten maar ook voor groepen. Door heel Nederland geef ik trainingen, workshops en presentaties.
Bent u benieuwd hoe het werkt? Laat het mij weten. Graag kom ik vrijblijvend langs bij uw bedrijf, het kost u slechts de tijd van een kop koffie.

Wilt u aan de slag met uw verhaal?
Hierbij special voor u een "uw verhaal-hulp"

Door heel Nederland geef ik trainingen, workshops en presentaties, graag doe ik dat ook op de Smilde, bent u benieuwd? Laat het mij weten.

Klik hier om contact met mij op te nemen.